SMSKBnet
Navigation
Users Online
» Guests Online: 2

» Members Online: 0

» Total Members: 4
» Newest Member: azahar
Login
Username

PasswordNot a member yet?
Click here to register.

Forgotten your password?
Request a new one here.
Welcome
Selamat datang ke Laman Web Rasmi Sekolah Menengah Sains Kepala Batas. Laman web ini telah dirasmikan oleh Tuan Haji Ibrahim, Pengarah Jabatan Pendidikan Negeri Pulau Pinang pada 17 April 2010. Ianya adalah sempena Hari Anugerah Kecemerlangan yang telah diadakan pada hari tersebut. Semua maklumat yang dipaparkan di dalam laman web ini adalah benar pada tarikh kemaskini.
Festival Muzik Gamelan Melayu & Cak Lempong SBP ke-5 2015
Festival Muzik Gamelan Melayu & Cak Lempong SBP ke-5 2015Pasukan gamelan dan band SM Sains Kepala Batas mendapat Anugerah Perak dan Gubahan Lagu Terbaik di dalam Festival ini yang berlangsung di SM Sains Tuanku Munawir, Seremban, Negeri Sembilan dari 3 - 5 April 2015.
Kejohanan Ragbi STARIAN 10's
Kejohanan Ragbi STARIAN 10'sPasukan ragbi bawah 14 tahun SMSKB menjadi Johan SPOON di dalam kejohanan ini pada 4 - 5 April 2015.
Malaysian International Young Inventors Olympiad (MIYIO)
Malaysian International Young Inventors Olympiad (MIYIO)Dua kumpulan projek berjaya mendapat Anugerah Emas dan Anugerah Perak di dalam pertandingan ini yang berlangsung di Perda City Mall pada 5 April 2015.
Koperasi SMSKB
Koperasi SMSKBKoperasi SMSKB akan dibuka pada 20 hingga 26 Disember 2014 bermula jam 8 pagi hingga 5 petang. Pelajar dan ibu bapa dijemput berkunjung ke koperasi SMSKB untuk membeli barang keperluan persekolahan 2015.
Permohonan Baru Tingkatan 4 2015
NewsBahagian Pengurusan Sekolah Berasrama Penuh dan Sekolah Kecemerlangan, Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) akan membuka permohonan secara online murid ke Tingkatan Empat (4) di Sekolah Berasrama Penuh, KPM mulai 1 Disember - 30 Disember 2014. Untuk maklumat lanjut, klik sini.
Happy Birthday, Ustaz Fazdli
Happy Birthday, Ustaz FazdliSelamat Hari Lahir kepada Ustaz Fazdli, Guru Pendidikan Islam SMSKB. (23 November)
Happy Birthday, Cikgu Rafidah Jamaluddin
Happy Birthday, Cikgu Rafidah JamaluddinSelamat Hari Lahir kepada Cikgu Rafidah Jamaluddin, Guru Kemahiran Hidup SMSKB. (21 November)
Happy Birthday, Cikgu Shareff
Happy Birthday, Cikgu ShareffSelamat Hari Lahir kepada Cikgu Shareff, Kaunselor SMSKB. (21 November)
Happy Birthday, Ustaz Najhan
Happy Birthday, Ustaz NajhanSelamat Hari Lahir kepada Ustaz Najhan, Guru Cemerlang Pendidikan Islam SMSKB. (15 November)
Happy Birthday, Cikgu Afiqah
Happy Birthday, Cikgu AfiqahSelamat Hari Lahir kepada Cikgu Afiqah, Kaunselor SMSKB0. (11 November)
Happy Birthday, Cikgu Noraini
Happy Birthday, Cikgu NorainiSelamat Hari Lahir kepada Cikgu Noraini, Guru Fizik SMSKB. (11 November)