SMSKBnet

Forgotten your password?
Request a new one here.
Welcome
Selamat datang ke Laman Web Rasmi Sekolah Menengah Sains Kepala Batas. Laman web ini telah dirasmikan oleh Tuan Haji Ibrahim, Pengarah Jabatan Pelajaran Negeri Pulau Pinang pada 17 April 2010. Ianya adalah sempena Hari Anugerah Kecemerlangan yang telah diadakan pada hari tersebut. Semua maklumat yang dipaparkan di dalam laman web ini adalah benar pada tarikh kemaskini.
Happy Birthday, Pn.Nurharidah
Happy Birthday, Pn.NurharidahSelamat Hari Lahir kepada Pn.Nurharidah, Kumpulan Pelaksana SMSKB di Pejabat. (5 Oktober)
Ekspedisi Gunung Brinchang
Pertandingan Kawad Kaki KRS
Happy Birthday, Pn.Rafidah Rani
Happy Birthday, Pn.Rafidah RaniSelamat Hari Lahir kepada Pn.Rafidah Abdul Rani, Kumpulan Pelaksana SMSKB di Pusat Sumber. (27 September)
Pelajar Batch Trigen Kembali ke Rahmatullah
Pelajar Batch Trigen Kembali ke RahmatullahSeorang pelajar SMSKB Tingkatan 4 Silver, Norsyafikah binti Mohd Fauzi dari Batch Trigen telah meninggal dunia hari ini disebabkan oleh jangkitan kencing tikus. Beliau disahkan meninggal dunia di Hospital Besar Pulau Pinang. Jenazah akan disemadikan pada esok hari di Sungai Acheh, Nibong Tebal. Sama-samalah kita sedekah Al-Fatihah kepada arwah. Semoga ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.
Selamat Datang, Cikgu Dania
Selamat Datang, Cikgu DaniaSelamat datang kepada Cikgu Dania ke SMSKB. Cikgu Dania akan menjalankan Program Pengalaman Berasaskan Sekolah (PBS) yang dahulunya dikenali dengan nama Rancangan Orientasi Sekolah (ROS) selama 2 minggu dari 22 September hingga 3 Oktober 2014. Cikgu Dania berkelulusan dari Universiti Leicester, United Kingdom dalam Sarjana Muda Sains dalam Matematik. Harap semua warga sekolah dapat membantu Cikgu Dania sepanjang beliau berada di SMSKB.
Happy Birthday, Cikgu Izani
Happy Birthday, Cikgu IzaniSelamat Hari Lahir kepada Cikgu Izani, Guru Cemerlang Biologi SMSKB. (19 September)
Happy Birthday, En.Fazlan
Happy Birthday, En.FazlanSelamat Hari Lahir kepada En.Fazlan, Penyelia Asrama SMSKB. (18 September)